Yoga hösten 2020

Denna höst har jag tillfälligt hyrt in mig i Lomma Taekwandos stora lokal på Industrigatan 9. Här kan jag tryggt välkomna dig att hitta hem till dig själv i höst, vi kan hålla avstånd i en stor lokal, och grupperna är begränsade. 


Höstens kurser:
Torsdagar 20-21 Vinyasa yoga (fullbokad): Flödande yoga där vi utforskar hela rörelseomfånget, styrka, stabilitet och balans - i en kombination av mental träning, meditation och avslappning. (För dig som är van yogi)

Söndagar 17-18: Vinyasa yoga: Flödande yoga där vi utforskar hela rörelseomfånget, styrka, stabilitet och balans - i en kombination av mental träning, meditation och avslappning. (För dig som är van yogi)

 Nytt för hösten!
Söndagar 18:15-19:15 Yinyoga/Yoga Nidra
- en riktigt söndagmysklass där hela du får vila. Här kommer jag varva yinyoga, olika meditationstekniker, yoga nidra och avslappning, allt för att du ska kunna landa i din kropp och stärka dig mentalt.
Yinyogan har många fina fördelar: den lugnar och balanserar, ökar rörligheten, frigör spänningar i bindväv och stärker lederna. Yoga Nidran är en helt fantastisk meditationteknik som kan förbättra din sömn, ditt minne och öka din kreativitet för att nämna några av de fantastisk effekterna. Hur kan det bli bättre än så? (passar både dig som är van och som är nybörjare).

Vi följer såklart de riktlinjer som finns och får vara beredda på att de kan ändras. Förkylningssymptom stannar hemma och jag hoppas ni är beredda på att även jag kan bli förkyld och behöva ställa in, alternativ hitta en vikarie eller möjligtvis erbjuda klassen online. Kursen kommer att sträcka sig över 10 ggr, men jag har bokat på några veckor extra på slutet för att kunna erbjuda ta-igen-gånger. 

 

Kurserna går v36-47 (uppehåll på höstlovet v44, och v48-49 är reservveckor).

Vi träffas 10 ggr och din investering är 1600kr. Kvitto till friskvårdsbidrag går självklart att ordna. 

Maila din anmälan till bhekamotion@gmail.com

​© 2016 by bheka motion