onlineyoga (kopia).jpg

Yoga Hösten 2022

Välkommen att anmäla dig till höstens yogakurser!

Jag är så glad att kunna erbjuda kurser i höst hos Lomma Hotyoga, på Strandvägen 89. En helt fantastiskt fin studio mitt i centrala Lomma.
Mina tisdagsklasser fortsätter i höst och än finns det platser kvar i grupperna. Nytt för i höst är att jag kör en nybörjarkurs för första gången på många år. Det ser jag lite extra mycket framemot.
 
Och ja, klasserna körs utan värme! Platserna i grupperna är begränsade så vänta inte för länge med att anmäla dig om du vet att du vill vara med. 
 
Tisdagar 19:00-20:00 Flow variations
En lekfull vinyasa/flödesklass som ser olika ut vid varje tillfälle. Flödet blandas med stillhet, andning och avslappning. Allt i kombination med en intention/tema som går som en röd tråd genom klassen.
 
Tisdagar 20:15-21:15 Flow variations with a Peak
En lekfull vinyasa/flödesklass som ser olika ut vid varje tillfälle men med en extra karamell i form av en peak-position. En peak-position kallar man ibland en specifik position/asana. Klassen är då smart planerad för att förbereda kroppen för just denna position genom att stärka, tänja, aktivera rätt nerver/muskler för att närma sig denna peak.
 
Peak-position kanske låter som något jätte-avancerat, men det behöver det inte vara. Exempel kan vara duvan, brygga, split eller trädet. Vad som är en peak för en person behöver inte vara det för en annan. Det fina är att med en smart klassplan så finns där alltid alternativ till själva peaken så att du utforskande kan vara med på resan och göra din egen variant av peaken. Kanske kommer du att inse att du inte utnyttjar din fulla potential eller att du pressar dig själv på fel sätt och faktiskt behöver backa och tänka om?  
 
I denna kurs så kommer vi titta närmare på några olika peakpositioner och se hur dessa kan landa i kroppen. Det sätts inga krav på prestation, inga guldmedaljer delas ut under kursen. Du är här för att du vill yoga och är nyfiken på ett annorlunda sätt att utforska de olika positionerna i yogan. Flödet blandas med stillhet, andning och avslappning. Allt i kombination med en intention/tema som löper som en röd tråd genom klassen.
 
 
Söndagar 9:30-10:45 Yoga för nybörjare
För dig som vill ha en stabil bas i yogan. Kanske är du den som  inte riktigt vågat sätta foten på en yogastudio för du fattar inte riktigt vad de olika klasserna är för något. Kanske är du den som yogat för länge sen men nu känner dig osäker på var du börjar igen och vill ha lite extra instruktioner.
Här går jag igenom grunderna för dig med extra instruktioner. Vi utforskar de yogaformer som du läser om på det vanliga schemat, så att du kan få känna in vad som passar dig och hur du kan få in yogan som en regelbunden praktik i ditt liv. Du får känna på både flöde, stillhet, avslappning och bekanta dig med yogafilosofin. Något av tillfällena kommer vi testa i värme, men majoriteten av klasserna utförs i rumstemperatur.
 
Kurserna startar vecka 35 och löper över 13 gånger, med uppehåll v37 och v44.

Anmäl dig såhär:

  1. Registrera dig på momoyoga.com/highersense

  2. Under Pricing, välj önskat kurs (produkt)

  3. Du betalar med kort och du kan efter betalning ladda ner ett kvitto för kursen om du vill använda ditt friskvårdsbidrag.

 
Hör av dig om du har några frågor!

bhekamotion@gmail.com