top of page
DSC_3336-2.jpg

Yoga Våren 2023

Välkommen att anmäla dig till vårens yogakurser!

Jag är så glad att kunna erbjuda kurser i höst hos Lomma Hotyoga, på Strandvägen 89. En helt fantastiskt fin studio mitt i centrala Lomma.
 
Och ja, klasserna körs utan värme! Platserna i grupperna är begränsade så vänta inte för länge med att anmäla dig om du vet att du vill vara med. 
 
Tisdagar 19:00-20:15 Flow variations (kurs)
En lekfull vinyasa/flödesklass som ser olika ut vid varje tillfälle. Flödet blandas med stillhet, andning och avslappning. Allt i kombination med en intention/tema som går som en röd tråd genom klassen.
 
Fredagar 16:15-17:15 Friday flow! (öppen klass)
För alla som älskar flödande yoga där rörelserna synkroniseras med andetaget - a la fredagskänsla. Vinyasayoga, musik och en go känsla att ta med sig in i helgen. "Our yoga is moving meditation, meant to take us out of our heads and back to our hearts" 
 
 
Söndagar 10:00-11:15 Flow into yin (öppen klass)
För alla som älskar mixen mellan rörelse och stillhet. I den här kursen blandas intuitivt vinyasaflöden med yinsekvenser. Yogans filosofi finns alltid med, liksom djupavslappning. Fokus är underhåll av kroppens styrka och smidighet så att vi kan bära oss själva med effortless elegance genom livet.
 
Kurserna startar vecka 2 och löper över 16 gånger, med uppehåll under sportlov och påsklov.

Anmäl dig såhär:

  1. Registrera dig på momoyoga.com/highersense

  2. Under Pricing, välj önskat kurs (produkt)

  3. Du betalar med kort och du kan efter betalning ladda ner ett kvitto för kursen om du vill använda ditt friskvårdsbidrag.

 
Hör av dig om du har några frågor!

bhekamotion@gmail.com

bottom of page