top of page

Vad längtar du efter?

Ibland är det svårt att inte fastna i en längtan efter saker som ska hända, en sol som ska börja skina, en semester som ska börja eller en ny termin som ska starta. Visst är känslan härlig, sådär fylld med förväntan? Jag kan längta till hösten, när livet återgår till lite mer struktur efter semesterns "ta-det-som-det-kommer-dagar". Min kropp och mitt sinne mår bra av lite ordning och reda, regelbunden yoga, sovtider och träning. Är du som jag, beroende av lite struktur och bestämda tider för att du ska prioritera tiden till yoga? Om du känner att du behöver och längtar efter en höst med yoga är det hög tid att anmäla dig nu till höstens kurser. I höst finns följande tillfällen att välja mellan: Tisdagar Yoga BAS 19-20 Tisdagar Yoga MEDEL 20:12-21:15 Söndagar Yoga MEDEL 16-17 Alla klasser körs på studion hos Dans i Lomma, Strandvägen 89. Du anm

äler dig till din kurs på www.dansilomma.com. Kurserna är uppdelade på 2 perioder om 7 veckor. Vill du vara med hela hösten så anmäler du dig till båda omgångarna direkt, så säkrar du din plats till ett lägre pris. Även om jag längtar till terminsstart och att flytta in i studion igen så njuter jag av utomhusyogan. Det är nåt alldeles speciellt med att yoga utomhus, i sol, frisk luft, fågelkvitter och ljumma sommarvindar. Beroende på vad för väder som bjuds på i augusti så kör jag någon vecka till med utomhusyogan. Kika in i FB-gruppen för all info om tid och plats. Hoppas vi ses, på gräsmattan i augusti eller i studion till hösten! Anna

bottom of page