August 14, 2019

Sent i våras pitchade jag min idé om en Yogadag i Lomma, ett tillfälle där yogalärare verksamma i Lomma kunde bjuda på yoga för alla som ville komma och testa. Lomma kommun tyckte detta var en väldigt bra ide och bums bokades dagen. Vi fick support från kommunen som hjälpte oss med plats, scen och musikanläggning. Jag tillsammans med fem andra fantastiska yogalärare satte vi ihop en dag blandad med olika yogaformer. Vädergudarna var verkligen med oss denna dag, och det var så häftigt att se alla som kom och yogade med oss. 

Repris sommaren 2020? Jamenvisst!

October 5, 2018

Nyfiken på mig? Kolla in detta fina porträtt som publicerades i Lommas lokaltidning, September 2018.

Tack Hallå Lomma/Bjärred! 

August 8, 2018

Tänk att vi redan är inne i augusti, vädret denna sommaren har varit helt fantastiskt! Det finns fortfarande chans att vara med på utomhusyogan i Lomma. Följande datum håller jag klass på gräsmattan vid Fladäng. Drop-in, 80 kr betalas på plats. Ta med egen filt/matta. Alla nivåer är välkomna! 

Sön 5/8 9-10
Sön 12/8 9-10
Ons 15/8 18-19 (Extra klass!)
Sön 19/8 9-10

 

Löpande info om sommaryogan hittar du i FB-gruppen Sommaryoga i Lomma

Hoppas vi ses!

August 12, 2017

Ibland är det svårt att inte fastna i en längtan efter saker som ska hända, en sol som ska börja skina, en semester som ska börja eller en ny termin som ska starta. Visst är känslan härlig, sådär fylld med förväntan? 
Jag kan längta till hösten, när livet återgår till lite mer struktur efter semesterns "ta-det-som-det-kommer-dagar". Min kropp och mitt sinne mår bra av lite ordning och reda, regelbunden yoga, sovtider och träning. 
Är du som jag, beroende av lite struktur och bestämda tider för att du ska prioritera tiden till yoga? Om du känner att du behöver och längtar efter en höst med yoga är det hög tid att anmäla dig nu till höstens kurser. 
I höst finns följande tillfällen att v...

February 13, 2016

"Better not begin. But if you begin better finish." (Chögyam Rinpoche)

"Yoga förknippas ofta med ökat välbefinnande, och som regel mår du också härligt efter att ha gjort yoga. Traditionellt handlar yoga dock inte om att må bra, utan om transformation. Det handlar om att öppna dig så mycket du kan och därigenom få fram din fulla mänskliga potential. Det är ett radikalt projekt, det kräver att du ser dig själv och ditt liv i ögonen. 

Yoga erbjuder dig en väg in i de djupare lagren av dig själv, och om du väl har öppnat dig för denna process finns i regel inte återvändo. " (Simon Krohn)

Ovan stycken är hämtade från boken Närmare något av Simon Krohn. En text som väldigt fint sammanfattar hur jag...

Please reload

​© 2016 by bheka motion